Rengastyöt

Täyden palvelun rengastalona löydät meiltä kaikki rengasalan palvelut, asennukset, korjaukset, tasapainotukset, sekä rengashotellin. Käytössämme ovat laadukkaat ja ajanmukaiset koneet kaikkiin rengastöihin pulttipyssyistä asennuskoneisiin ja tasapainotuskoneisiin. Teemme rengastöitä niin henkilöautoihin, kuorma-autoihin, traktoreihin kuin muihinkin maatalouskoneisiin. 

RENKAIDEN VAIHTO

Renkaiden vaihto onnistuu helposti ja ammattitaidolla Koivusaarella. Irroitamme vanhat renkaat autostasi, pesemme ne, teemme kuntotarkastuksen ja pakkaamme autoosi, tai vaihtoehtoisesti voit jättää renkaat rengashotelliimme seuraavaa kautta odottamaan. Uusista renkaista tarkistamme ilmanpaineet vaihdon yhteydessä ja halutessasi myös tasapainotamme ja kiristämme renkaat momenttiin.

Renkaanvaihto

30e

Renkaanvaihto + tasapainotus

40e

Renkaanvaihto + vannetyöt + tasapainotus

50e

TASAPAINOTUS

Epätasapaino aiheuttaa renkaiden epätasaista kulumista ja näin vähentää renkaiden elinikää. Renkaiden epätasapaino aiheuttaa myös ajomukavuuteen oleellisesti vaikuttavaa tärinää, joka voi kuluttaa liikaa auton jousitusta. Renkaiden oikea tasapaino parantaa ajoneuvon vakautta ja ohjattavuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä. 

RENGASHOTELLI

Vaivaton tapa säilöä renkaasi. Voit jättää renkaat rengashotelliimme talvi tai kesäkaudeksi odottamaan seuraavaa vaihtoa. Näin renkaat eivät vie tilaa omasta varastosta, eikä niitä tarvitse kaivaa esille ja tuoda meille seuraavalla kerralla. Pesemme renkaat aina vaihdon yhteydessä ja teemme niihin kuntotarkastuksen. Arvioimme kuinka kauan renkailla vielä ajaa, ja tarvittaessa asennamme uudet renkaat tilalle. Renkaat säilytetään koko kauden varastossamme hyllyllä suojassa auringonvalolta, kuivassa ja viileässä tilassa. Rengashotelliin sisältyy myös 100% vakuutus.

Rengashotellin hinta kaudelta

30e

 

Kysy lisää

 (06) 8741 300 - Kannus
 (08) 440430 - Nivala