Autohuolto

PALVELEVA MONIMERKKI KORJAAMO NIVALASSA

Meillä huollat ja korjaat autosi edullisesti ja vaivattomasti, käyttäen autonvalmistajien suosituksia. Vuosikymmenten kertynyt kokemus ja osaaminen eri automerkkien huollosta ja korjaamisesta on syy siihen, miksi autosi kannattaa tuoda meidän huollettavaksi. Autofit huollossa myös auton takuu säilyy. Meiltä saat apua ja vastauksia kaikkiin autoiluun liittyviin ongelmiin oli kyse sitten määräaikaishuollosta tai jostakin suuremmasta viasta.

Soita ja kysy lisää (08) 440430

Autofit Huoltaa se

Haluatko etanoliautoilijaksi? eFlexFuel on helposti asennettava täysautomaattinen E85-järjestelmä bensiinikäyttöisiin ajoneuvoihin. eFlexFuelin avulla voit käyttää autossasi ympäristöystävällisempää ja edullisempaa E85-polttoainetta. Laitteen mukana tuleva etanolianturi tunnistaa myös eri polttoaineseokset, joten autossasi voi myös käyttää bensiinin ja E85-polttoaineen eri seoksia.

Meidän kauttamme huollat ja korjaat myös Webasto, Ardic ja Eber lisälämmittimet

Allaolevasta listasta voit katsoa korjaamomme tarjoamia esimerkkipalveluita.

Diagnostiikka

Jakohihnan vaihto

Jarruhuollot

Katsastuspalvelut

Määräaikaishuolto

Öljynvaihto

Vikakoodin luku

Muut korjaukset

Renkaat

 

Eri automerkkien ja mallien huollot ja korjaukset poikkeavat toisistaan toisinaan paljonkin ja automalleja on lukemattomia, minkä takia emme pysty antamaan kiinteitä hintoja eri huolto ja korjaustoimenpiteille. 

Tästä linkistä voit kuitenkin pyytää tarjouksen auton huollosta, asennus- ja korjaustöistä sekä katsastusvikojen korjauksista. Linkin takaa löydät myös huoltolaskurin, jonka avulla saat nopeasti kustannusarvion.

Haluamme että asiakas on aina tietoinen mitä hänen autoon tehdään ja mistä hän joutuu maksamaan. Asiakas saa meiltä korjaus- tai huoltokustannusarvion jossa on aina eriteltynä niin varaosat kun veloitettavat työtkin.

Tuntiveloitus (pidemmät remontit neuvoteltavissa) 69e
Öljynvaihto (hintaan lisätään suodattimet + öljyt) 30e
Vikakoodin luku 30e
Katsastustarkistus (osat laskutetaan erikseen) 35e
Katsastuskäyttö 95e


 

Kysy lisää autohuollon palveluistamme