B2B Verkkokauppa

TERVETULOA VERKKOKAUPPAAN!

Koivusaaren verkkokauppa on tarkoitettu jälleenmyyjille. Helppokäyttöisestä verkkokaupastamme löydät myynnissä olevat renkaat, saatavuudet, hinnat ja voit tehdä tilauksen. Tilauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat renkaat mahdollisimman nopeasti varastoonsa, joten toimitusaika renkaille on 1-2 päivää tilauksesta.

Myymme verkkokaupassamme ensisijaisesti henkilöautojen, pakettiautojen ja katumaasturien renkaita, ja kattavassa valikoimassamme on useita rengasmalleja tunnetuilta valmistajilta. Sivun alalaidasta löydät valmistajien rengasmerkit.

 

Etkö löytänyt haluamasi valmistajan renkaita, vai tarvitsetko kenties mopon, traktorin, maatalouden tai kuorma-autojen renkaita?

Ei hätää, meidän kauttamme löydät myös erikoisrenkaat!

Kysy lisää, autamme mielellämme kaikissa renkaisiin liittyvissä ongelmissa.

 

MITEN PÄÄSEN VERKKOKAUPPAAN?

Verkkokauppaan pääsee kirjautumalla asiakkaaksi, jonka jälkeen saat tunnukset käyttöösi. Asiakkaaksi kirjaudutaan täyttämällä lomake alla olevasta linkistä.

Hae asiakkaaksi

Lomakkeen avulla varmistamme, että asiakkaamme ovat yritysasiakkaita ja takaamme verkkokaupan turvallisuuden.

 

 

BFGoodrich logo 3840x2160 DOTRENKAATn firestone goodyear logo2 LANDSAIL kormoran logo Michelin logo Nokian Tyres logo 5500x2500 sava logo Yokohama logo 5100x800