Husqvarna

Olemme Husqvarnan valtuuttama jälleenmyyjä- ja huoltokumppani. Meiltä löydät kattavan valikoiman Husqvarna-pienkoneita, tarvikkeita ja varusteita metsä- ja puutarhakäyttöön. 

 

husqvarna moottorisahat

Robottileikkurit

Ruohonleikkurit

Moottorisahat

Raivaussahat

Työvaatteet

Husqvarna -huolto ja varaosat

Husqvarna Automover - Hiljainen ja väsymätön puurtaja

Automover on täysautomaattinen nurmileikkuri, joten se vapauttaa aikasi muuhun kuin ruohon leikkaamiseen. Automoverin ansiosta nurmikko on aina vastaleikattu, elinvoimainen ja tasainen. Sen ääni on hiljainen (alle 64dB), eikä siitä tule päästöjä. Automover ei vaadi öljyä, eikä bensiiniä ja se on toimintavarma. Kallistus- ja törmäyssensorit takaavat turvallisuuden.

Kun ostat Automoverin, asennamme sen pihaasi puolestasi. Leikattava alue rajataan rajakaapelilla, jonka sisällä Automover pysyy ja toimii täysin itsenäisesti. X-malliston Automovereissa on GPS avusteinen navigointi, jonka avulla se oppii tunnistamaan reitit ja alueen, joka vaatii leikkaamista. 

Talvella voit tuoda Husqvarna Automoverin meille varastoon odottamaan kesää. Säilytykseen kuuluu Automoverin huolto ja akkujen lataus. Meiltä löytyy myös laaja varaosapalvelu sekä uusiin, että vanhoihin malleihin. Automoverin käyttöikä on jopa 10 vuotta ja niissä on aina xx vuoden takuu. 

Automover

Kun haluat maksaa sopivissa erissä

RESURS BANK -Rahoitus

Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tili on myös vuosimaksuton.
Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
Voit jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4€/kuukausi.
Valittavanasi on myös 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 4€/kuukausi sekä tilimaksun 35€

 

Kysy lisää Husqvarna-tuotteista ja palveluistamme